LANDEN-SWAMI

Landenswami’s en -swamini’s zijn de ‘rechterhand’ van Paramahamsa Vishwananda. Hun levensmissie is het verspreiden van Guruji’s leer in de aan hun toegewezen landen. Als je spirituele vragen hebt, kun je het beste contact opnemen met je landenswami of swamini.

SWAMINI VISHWA GODAAVARI MATA

Swamini Godaavari groeide op in het noorden van Roemenië. Spiritualiteit was aanwezig en belangrijk sinds zijn kindertijd, evenals een innerlijke oproep aan India en zijn spirituele meesters. Ze kwam in 1996 in Frankrijk wonen en heeft 20 jaar lang in India gereisd om verschillende manieren van ontwaken te ontdekken.

Swamini ontmoette Paramahamsa Vishwananda in juni 2014 in Parijs en herkende hem als haar Satguru (de meester die ons tot de uiteindelijke realisatie brengt). Geraakt door Paramahamsa Sri Swami Vishwananda’s doel om het hart te openen en de mensheid van geest tot hart te brengen, sloot ze zich volledig aan bij de missie in oktober 2015 toen ze werd ingewijd in Swamini (Hindoestaanse priesteres).
Sindsdien heeft ze haar leven gewijd aan anderen en aan het verspreiden van een Boodschap van Onvoorwaardelijke Liefde en spirituele leer aan de hele wereld.

Initiated: 2015

Betrokken bij de missie: 2014

Vertegenwoordiger Swamini van België, Swamini-landen van Cambodja, Franse eilanden (Guyana, Comoren, Vanuatu)

Paris, France

Talen: Frans, Engels, Roemeens, Italiaans, Spaans, Hindi

SWAMI VISHWAVIJAYANANDA

Swami Vishwavijayananda ontmoette Paramahamsa Sri Swami Vishwananda in 1999 tijdens een ontmoeting die de rest van zijn leven voor altijd veranderde. Geboren en getogen in Frankrijk, volgt Swami Vishwavijayananda sinds die dag Paramahamsa Vishwananda als een van zijn naaste discipelen. Hij gaf zichzelf als een levensmissie, niet alleen om zijn spirituele meester te dienen, maar ook om de vele ervaringen en levenslessen te delen die hij had geleerd tijdens het leven met Paramahamsa Sri Swami Vishwananda.

Zijn kijk op het leven, uniek en vol humor, inspireert ons om vreugde te vinden in de liefde van het Goddelijke en om een leven te leiden dat bestaat uit eenvoud en overgave aan het Goddelijke, en herinnert ons eraan dat Onvoorwaardelijke Liefde de enige is waarheid dat is.

Initiated: 2008

Betrokken bij de missie: 1999

Verantwoordelijk voor: België, Frankrijk, Mexico, Oekraïne

Shree Peetha Nilaya; Springen, Germany

Talen: Engels, Frans

X