CONTACT

Gebruik het onderstaande formulier en vraag ons alles wat je wilt. Heb je hulp nodig bij het vinden van een groep bij jou in de buurt? Wil je leren mediteren? Zoek je een boek waar je over hebt gehoord?

Stuur ons een bericht! We zullen je zo gauw mogelijk een antwoord geven. Misschien wil je ook deelnemen aan één van de populaire Telegram-kanalen.

BHAKTI MARGA LANDEN-NIEUWSBRIEF

Wees de eerste die updates ontvangt.

BM-LANDEN TELEGRAMKANAAL

Volg het plaatselijke nieuws van Bhakti Marga België, updates over activiteiten, plaatselijke en internationale reizen, zowel als herhaaldelijke inspiratie.

INTERNATIONAAL

BM VANDAAG

Volg het internationale nieuws van Bhakti Marga, updates en verslagen van Guruji’s reizen, alsook de nieuwste aflevering van ‘Insights from the Master’ en ‘Kirtan sessions’-video’s.

BM VANDAAG FOTO

Dit kanaal is exclusief gewijd aan het delen van foto’s en video’s van Guruji’s reizen en de geweldige evenementen die door Bhakti Marga wereldwijd worden georganiseerd.

SPN DAGELIJKSE SATSANGS

Dagelijkse satsangs over de Śrīmad Bhāgavatam (‘s morgens) & de Bhagavad Gita  (‘s avonds) in de Bhutabhrteshwarnath Mandir van de ashram Shree Peetha Nilaya (SPN).

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.